Ring til os: (45) 2063 5071 - Mail: bf@insightments.dk

Samarbejdspartnere

Vi har valgt - har du?

Strategiske samarbejdspartnere

Thomas International

Thomas International er en global leverandør af ledelsesværktøjer, der hjælper organisationer med at rekruttere, fastholde, udvikle og lede deres medarbejdere. Insightments er certificeret i alle testværktøjer.

CEB – SHL Talent Measurement Solutions

SHL Talent Measurement Solutions er en vigtig del af CEB’s Integrated Talent Management Services.
Insightments er certificeret i alle testværktøjer.

Jobindex

Jobindex er Danmarks største jobsite og CV-database med mere end 100.000 CV’er

Billund Erhvervs Fremme

Billund ErhvervsFremme. Områdets stærkeste netværk. Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter.

Syddjurs Erhvervsforening

Syddjurs Erhverv er den fælles betegnelse for Syddjurs Udviklingspark og Syddjurs Erhvervsforening. Udviklingsparken er de konkrete rammer for de mangeartede aktiviteter, der spænder fra udlejning af kontorfaciliteter til netværk mellem erhvervslivet i Syddjurs Kommune og Djursland i øvrigt.

Forretnings Teamet

Dækker primært Vejle, Jelling & Kolding. Forretnings Teamet er et struktureret og uformelt netværk, hvor personer fra erhvervslivet mødes. Medlemmerne består af ansatte i mindre, mellemstore og større virksomheder samt selvstændige, der har fælles interesse i at trække på hinandens netværk i målsætningen om at opnå flere forretninger.

CONNECT Denmark

CONNECT Denmark er en non-profit forening, der siden år 2000 har været med til at udvikle flere tusinde danske vækstvirksomheder. Vi deltager som mentor på Search, Rekruttering, Organisation og Mentoring.

Back to Top