Projekt Chef

PROJEKT CHEF

Fremtiden bliver bygget i dag, og Johnson Controls gør den fremtid mere produktiv, mere sikker og mere bæredygtig. Vi skaber intelligente bygninger, effektive energiløsninger, integreret infrastruktur og næste generation af transportsystemer, der arbejder perfekt sammen og lever op til løftet om at skabe smarte byer og samfund. Grundstenen i det løfte er at levere innovation som gør menneskers liv – og verden – bedre.
Johnson Controls Denmark er teknisk og fagligt førende indenfor såvel køl-/frys-/varme teknologi. Qua sit mangeårige virke og som en betydende del af en global organisation, er Johnson Controls Denmark markedsledende, når det kommer til professionelle/industrielle løsninger.

Projekt Chef:
Projektchefen indgår i den daglige ledelse/ledergruppen i Contracting organisationen, her koordineres projekter og ressourcer mellem alle aktører og interessenter. Projektchefrollen er kommercielt og teknisk orienteret og balancerer høj kvalitet, stor kundetilfredshed og EHS op mod de finansielle målsætninger der er for projektet og afdelingen.

Læs stillingsopslag: Sælger og Projekt Chef