Ring til os: (45) 2063 5071 - Mail: bf@insightments.dk

Morten Elbro

Partner & ProRecruiter
mel@insightments.dk
+45 28 58 00 56

morten
Morten Elbro

Partner & ProRecruiter
mel@insightments.dk
+45 28 58 00 56

Om

Idet at jeg har siddet på begge sider af bordet, forstår jeg vigtigheden af et højt serviceniveau overfor både opdragsgiveren og kandidaten”  

 Jeg har mange års erfaring indenfor rekrutteringsområdet og er god til at spotte de rigtige ”talenter”, der sammen med virksomhederne kan skabe grobund for vækstpotentiale. Forstå kundens forretning og deres kultur og dermed finde det rigtige match.

Efter 25 års erfaring indenfor HR/Rekrutteringsbranchen er det ikke kun processen med, at finde den rette kandidat der er vigtigt – nøglen og succesen ligger i ”onboardingen” til virksomheden. Vi kommer med et skræddersyet oplæg til vores kunder om onboarding som vi følger hårdt op på løbende igennem processen.

For mig er det vigtigt at der skabes værdi for kunden, så de hurtigt får ”return of investment” af deres investering.

Kompetenceområder:

Stor erfaring med at finde de rigtige kandidater med de rette kompetencer og kvalifikationer indenfor flere forskellige brancher bl.a. salg/indkøb, produktion samt rådgivning og sparring.

Har igennem de sidste 25 år trænet og uddannet deltagere på alle organisatoriske niveauer både i ind og udland, hvor tilgangen og fokus har været på praktisk træning, cases/assessment´s har været ”Keep it simple”. Jo mere enkelt, tingene er jo mere værdi skabes der.

Kontaktinformation

E-mail: mel@insightments.dk
Telefon: +45 28 58 00 56

Back to Top