Franchisetager til Chicago Roasthouse Århus Nord

FRANCHISETAGER
Chicago Roasthouse er et high end fast-food koncept til den kvalitetsbevidste forbruger. Gennem en årrække har virksomheden leveret kvalitetsprodukter til kunder som ønsker et alternativ til mere traditionel fastfood som pizza og burgere.

Chicago Roasthouse i Århus, har gennem mange år, og til rigtig mange kunders store tilfredshed, leveret gode kundeoplevelser, såvel som take away og til større fester. De mange positive kundereferencer og en høj kendskabsgrad, vil en ny franchisebutik nyde godt af.

Som selvstændig franchisetager varetager og udvikler du din egen forretning. Chicago Roasthouse Danmark understøtter dig med et gennemprøvet forretningskoncept som indeholder alle væsentlige elementer for at etablere, drive og udvikle en succesrig forretning.
Chicago Roasthouse Danmark leverer endvidere den nødvendige uddannelse og støtte i opstartsfasen samt koordinerer marketingaktiviteter og erfaringsudveksling. Erfaringer viser, at en årlig indtjening på kr. 300.000 til 500.000 er realistisk da forretningen har potentiale til en yderst attraktiv omsætning.

For yderligere information om Chicago Roasthouse: https://www.chicago.dk.

Læs stillingsopslag: Franchisetager til Århus Nord