CEO – Kapitalvarer til DIY-branchen i Europa

Anonym virksomhed
Vores kunde er veletableret inden for sin branche og har betydeligt vækstpotentiale. Virksomheden har fuld
værdikæde, og sælger kapitalvarer til DIY under eget brand, hovedkontoret er placeret centralt i Jylland.


CEO – stærk kommerciel profil

Vores kunde er et kendt brand inden for DIY-branchen i Europa. Som led i en vækstrejse ansættes nu en ny CEO, der kan stå i spidsen for virksomheden og drive den til næste niveau inden for en kortere årrække.

Du bruger dine kommercielle kompetencer, købmandsskab og digital forretningsudvikling til at løfte organisationen og salget på europæisk plan.

Med reference til bestyrelsen får du fuldt P/L ansvar for en mindre organisation, og bliver ansvarlig for den strategiske og organisatoriske vækst samt drift og resultater. Produktion og logistik er outsourcet til underleverandører.

Du er ansvarlig for virksomhedens forretnings- og strategiplan, herunder udarbejdelse af konkrete fremadrettede vækstplaner med fokus på det europæiske marked, primært i Skandinavien, samt understøttende handlingsplaner, der sikrer en rentabel vækst. Som leder motiverer, coacher og udvikler du dit team gennem aktiv og synlig ledelse.

Stærk forretningsforståelse og kommercielt drive

Du kommer fra en produktions-/handelsvirksomhed som fx CSO, salgschef, tung KAM eller tilsvarende og har mod på at drive en forretningsmæssig transformation hvor rentabilitet, digitalisering og øget synlighed i markedet er væsentligt. Du har sandsynligvis en længere videregående kommerciel uddannelse. Det vigtigste er dog, at dit kommercielle håndværk er på plads, og at du har solid erfaring med salg til DIY-branchen – primært på de nordeuropæiske markeder. Du arbejder strategisk og er både synlig og særdeles aktiv i hele værdikæden. Du påtager dig selv at åbne nye kundesamarbejder og udvikling af eksisterende.

Som person er du karismatisk, ambitiøs og målrettet, og du har et højt energiniveau. Du arbejder strategisk og analytisk med sikker implementering og høj hastighed. Du er stærkt kommunikerende, eksekverende og initiativrig og kan identificere fremtidens forretningsmuligheder. Du er den naturlige leder og inspiration for medarbejderne, og du kommunikerer ærligt, positivt og uden skjulte dagsordner.

Du tilbydes…

”Nøglerne” til din egen virksomhed, med dygtige medarbejdere, en professionel bestyrelse og en kompetent ejer i ryggen. Du må forvente 40-50 rejsedage på de primære markeder, og lønrammen afspejler dine kompetencer.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt:

Headhunter Thomas Aagaard på telefon 2373 3913 eller headhunter Morten Elbro på telefon 2858 0056

Ansøgning samt CV sendes til job@insightments.dk, mrk.: ”CEO” snarest muligt.