Ring til os: (45) 2063 5071 - Mail: bf@insightments.dk

Aktuelle stillinger

Kunder & kandidater

Hvad mener vores kunder:

8 af 8 Samlet vurdering af processen

Din samlede vurdering af rekrutterings processen?

Meget tilfreds

37.5%

Bedre end forventet

25%

Tilfreds

37.5%

Nogenlunde tilfreds

0%

Ikke tilfreds

0%

Hvad mener vores kandidater:

8 af 8 Samlet vurdering af processen

Din samlede vurdering af rekrutterings processen?

Meget tilfreds

57.69%

Bedre end forventet

28.85%

Tilfreds

13.46%

Nogenlunde tilfreds

0%

Ikke tilfreds

0%

Aktuelle stillinger

PROFESSIONEL HEADHUNTER

Vil du være med til, som headhunter og potential medejer, at videreudvikle Insightments?

Insightments er en nordisk headhunter virksomhed, som baserer sig på langvarige kunderelationer, kvalitet og en dyb indsigt i vore kunders forretning. Vi bistår med Executive Search, assessment af nøglepersoner og teams, samt en tæt sparring med virksomhedernes beslutningstagere og relevante kandidater. Vi oplever, at vore internationale kunder efterspørger vores tilstedeværelse i de nordeuropæiske lande, og vi har derfor en klar strategi for at vækste internationalt.

Læs stillingsopslag: Professionel Headhunter
INTERNATIONAL SUPPLY CHAIN MANAGER TIL INNOVATIVT DESIGNHUS

For vor kunde Lene Bjerre Design A/S i Nibe, søges en erfaren og målrettet Supply Chain Manager til, at opbygge og lede fremtidens topmoderne supply chain funktion i tæt integration med salg og virksomhedens globale kunder inden for bolig- og livsstilsprodukter.

Lene Bjerre Design har investeret massivt i teknologi og IT-redskaber for at møde kunderne og skabe positive kundeoplevelser i både de fysiske butikker og på førende e-handelsplatforme. Mere end 20 udenlandske agenter sikrer en lokal forankring på det internationale marked og fremtiden kræver optimal analyse af behov i markederne og tilpasning af produktion og vareflow. Med reference til firmaets CEO, indgår supply chain manageren i ledergruppen.

Læs stillingsopslag: Supply Chain manager
AFDELINGSDIREKTØR TIL XL-BYG

Har du evnen og lysten til at lede og udvikle dygtige medarbejdere gennem salgsledelse? Trives du med udfordringer i hverdagen og lysten til at vinde i en resultatorienteret organisation? Så er det dig vores kunde leder efter lige nu.

Nu får du muligheden for at blive en del af en professionelt drevet kæde, som har udviklet sig positivt igennem mange år, som sammen med et dygtigt og engageret team står klar til, at nå målene i fælleskab med dig.

XL-BYG Hals er en forretning der er i vækst og ikke går på kompromis med kvaliteten og servicen i salgsarbejdet med både private og professionelle kunder.

Har du det, der skal til for at blive den nye afdelingsdirektør hos XL-BYG Hals, så læs mere her.

Læs stillingsopslag: Afdelingsdirektør
EJENDOMSMÆGLER TIL THORKLID KRISTENSEN

Motiveres du af at sælge og har viljen til at vinde? Trives du med udfordringer i hverdagen og har et højtaktivitetsniveau? Så er det dig vores kunde leder efter.

Nu får du muligheden for at blive en del af et professionelt team i en virksomhed der ikke går på kompromis med kvaliteten i sit salgsarbejde. Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen søger netop nu en dygtig og erfaren kollega til deres team i Aalborg afd. Har du det, der skal til for at blive den nye ejendomsmægler hos Thorkild Kristensen, så læs mere
her.

Læs stillingsopslag: Ejendomsmægler
VÆRKFØRER
For en innovativ og vækstorienteret metalvirksomhed i trekantområdet, søges en erfaren kvalitetschef, som med en stærk produktionsbaggrund kan bistå med at optimere produktionsfaciliteter, tage ansvaret for den daglige kvalitetskontrol, samt løbende udvikle processer og kvalitetsstyring.

Stillingen som værkfører/supervisor indebærer daglig planlægning og ledelse af opgaver indenfor CNC drejning og fræsning.

Læs stillingsopslag: Værkfører
VI SÔKER EN ERFAREN SÄLJARE MED STOR POTENTIAL ATT BLI LANDSCHEF

Smart Lift A / S i Danmark är marknadsledande i världen och har utveckling, produktion och försäljning av innovativa kvalitets hissar för snabba, enkla och ergonomiskt lyft av stora och små fönster och glaspaneler. Smart Lift A/S är känd för att vara ”best-in-class”.

Precision, pålitlighet och kvalitet på högsta nivå karaktäriserar en Smartlift. Hissarna är kända för att vara den mest pålitliga och stabila, vilket har lett till att Smartlift är känt för hög säkerhet för både människor och produktion.
Du rapporterar direkt till VD, och du utgår från din egen bostad. Du blir den första svenska leverantören som kommer att förstärke den fortsatta framgång för Smartlift som redan har uthyrning till branschen i dag.

Du kommer att vara en del av ett dynamiskt vinnande företag där du kommer att ansvara för marknadsföring, budget och försäljning. Din målgrupp är snickare, entreprenörer, glas / fasadbolag och hyres kedjor.

Læs stillingsopslag: Erfaren säljare
UDVIKLINGSINGENIØR – MEKANISK KONSTRUKTION

For vor kunde Metso Waste Recycling, søges en udviklingsingeniør, som med en naturlig teknisk nysgerrighed brænder for innovativ mekanisk konstruktion. Metso kombinerer lokale traditioner med den internationale koncerns ambition om at bidrage aktivt til bæredygtighed på globalt niveau.

Metso Waste Recycling i Horsens er en del af den internationale Metsokoncern med hovedsæde i Finland.

Metso Waste Recycling producerer tungt ”shredding equipment” – udstyr til at knuse og findele affaldsmaterialer til genbrug – og er en af verdens førende leverandører af mobile og stationære anlæg til kunder i hele verden til håndtering af alle typer affald. Udvikling, salg, service og supply chain er primært lokaliseret i Horsens og beskæftiger ca 100 mennesker.

Virksomhedens historie er lang og hæderkronet. Møller & Jochumsens Maskinfabrik blev grundlagt i 1857, og blev senere til MJ Industries, som i 2009 blev overtaget af Metso. Det er derfor en virksomhed, som emmer af historie og traditioner, samtidig med at den hastigt har udviklet sig til at være en internationalt anerkendt leverandør.

Læs stillingsopslag: Udviklingsingeniør
Avdelingsleder og flere prosjektledere – Projektledelse – Bygherre

Avdelingsleder:
Oppgaven til Avdelingsleder blir å bygge opp den nye avdelingen, samt ha personal og prosjektansvar. I tillegg vil vedkommende også selge inn og gjennomføre egne prosjekter. Vedkommende bør ha minimum 10 års erfaring som prosjektleder innen infrastruktur, erfaring med salg og gjerne personalledelse. Stillingen rapporterer til Administrerende direktør og blir en naturlig del av ledergruppen.

Prosjektledere:
Det søkes nå etter erfarne, offensive, dyktige og kvalitetsbevisste Prosjektledere, som med høy kvalitet skal ha ansvaret for gjennomføringen av bygge og utviklingsprosjekter, primært i Østlandsområdet.

Læs stillingsopslag: Avdelingsleder & flere prosjektledere
TEKNOLOGISK NYSGERRIG IT-KONSULENT

Deler du en stærk vision om at bidrage til en bæredygtig verden …..

ARTOGIS a/s er en uformel og entreprenant it-virksomhed, der har til huse i et unikt firma-domicil; en historisk proprietærgård i landsbyen Eltang lidt uden for Kolding.
Med afsæt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling sætter vores vision ”Global open source innovatør til gavn for verdens vand og klima” retning og rammer for vores arbejde med at bidrage til den grønne omstilling og en mere bæredygtig verden.

Læs stillingsopslag: Teknisk IT-konsulent
Back to Top