Ring til os: (45) 2063 5071 - Mail: bf@insightments.dk

Aktuelle stillinger

Kunder & kandidater

Aktuelle stillinger

PROFESSIONEL HEADHUNTER

Vil du være med til, som headhunter og potential medejer, at videreudvikle Insightments?

Insightments er en nordisk headhunter virksomhed, som baserer sig på langvarige kunderelationer, kvalitet og en dyb indsigt i vore kunders forretning. Vi bistår med Executive Search, assessment af nøglepersoner og teams, samt en tæt sparring med virksomhedernes beslutningstagere og relevante kandidater. Vi oplever, at vore internationale kunder efterspørger vores tilstedeværelse i de nordeuropæiske lande, og vi har derfor en klar strategi for at vækste internationalt.

Læs stillingsopslag: Professionel Headhunter
SÄLJCHEF MED LANDSANSVAR

Stark försäljning och relationsbyggande till utveckling av professionella klient-relationer
Som försäljningschef är ditt primära ansvar försäljning, aktivitetutvecklning och vård av EICOs nätverk av återförsäljare, så att den fulla potentialen kan realiseras. Du är förmodligen boende i område nära Stockholm, men täcker hela Sverige tillsammans med distrikschefen som är boende i Göreborg.

Med huvudkontor i Brønderslev, Danmark, har EICO A/S sedan 1981 levererat design produkter till kräsna konsumenter genom deras kvalitativa och professionella kök, vitvaror – och webbshoppar i Danmark, Sverige och Norge. Det är EICOs mål att erbjuda ett program, som består vid varje tillfälle av produkter av hög kvalitet med lång livslängd, hög effektivitet och fokus på energiförbrukning, i den eleganta EICO design eller som en distributör av internationellt erkända varumärken som Elica, Faber och Gutmann.

Læs stillingsopslag: Säljchef
PROJECT ENGINEER – MECHANICAL

Grundfos A/S er en global leder indenfor pumpeteknologi og trendsætter indenfor vandteknologi. Grundfos bidrager til global bæredygtighed ved banebrydende teknologier, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og omsorg for planeten. Grundfos BioBooster A/S er i dag førende indenfor spildevandsrensning og vandgenbrug i fødevare-/drikkevare industrien og til behandling af kommunalt- og hospital spildevand.

Stillingen som Project Engineer, Mechanical er en central position i en meget dynamisk og professionel projektafdeling. Afdelingen arbejder meget tæt med salg/bidmanagement og de leveranceansvarlige og indeholder derfor også en noget ekstern supervision og sitemanagement.

Læs stillingsopslag: Project Engineer
CEO – Kapitalvarer til DIY-branchen i Europa

CEO – stærk kommerciel profil.
Vores kunde er et kendt brand inden for DIY-branchen i Europa. Som led i en vækstrejse ansættes nu en ny CEO, der kan stå i spidsen for virksomheden og drive den til næste niveau inden for en kortere årrække. Du bruger dine kommercielle kompetencer, købmandsskab og digital forretningsudvikling til at løfte organisationen og salget på europæisk plan

Med reference til bestyrelsen får du fuldt P/L ansvar for en mindre organisation, og bliver ansvarlig for den strategiske og organisatoriske vækst samt drift og resultater. Produktion og logistik er outsourcet til underleverandører.

Du er ansvarlig for virksomhedens forretnings- og strategiplan, herunder udarbejdelse af konkrete fremadrettede vækstplaner med fokus på det europæiske marked, primært i Skandinavien, samt understøttende handlingsplaner, der sikrer en rentabel vækst. Som leder motiverer, coacher og udvikler du dit team gennem aktiv og synlig ledelse.

Læs stillingsopslag: CEO
INDKØBER BAUHAUS

Danmarks bedste trælast indkøber – er det dig?

BAUHAUS er inde i en rivende udvikling og søger derfor en dygtig indkøber, der sammen med et professionelt team sikrer at kunderne møder Danmarks største udvalg af byggemarkedsvarer til de rigtige priser indenfor trælast, mørtelprodukter og belægningssten.

Der er tale om en spændende stilling med høj puls og en bred kontaktflade til både interne og eksterne samarbejdspartnere. Derfor skal du være både resultatorienteret og struktureret i din tilgang til tingene, kunne samarbejde på tværs af organisationen og sætte dit præg i teamet. Jobbet spænder lige fra strategisk planlægning og udvikling af nye varer til vedligeholdelse og produktjusteringer af det eksisterende sortiment.

Læs stillingsopslag: Indkøber
VÆRKFØRER
For en innovativ og vækstorienteret metalvirksomhed i trekantområdet, søges en erfaren kvalitetschef, som med en stærk produktionsbaggrund kan bistå med at optimere produktionsfaciliteter, tage ansvaret for den daglige kvalitetskontrol, samt løbende udvikle processer og kvalitetsstyring.

Stillingen som værkfører/supervisor indebærer daglig planlægning og ledelse af opgaver indenfor CNC drejning og fræsning.

Læs stillingsopslag: Værkfører
UDVIKLINGSINGENIØR – MEKANISK KONSTRUKTION

For vor kunde Metso Waste Recycling, søges en udviklingsingeniør, som med en naturlig teknisk nysgerrighed brænder for innovativ mekanisk konstruktion. Metso kombinerer lokale traditioner med den internationale koncerns ambition om at bidrage aktivt til bæredygtighed på globalt niveau.

Metso Waste Recycling i Horsens er en del af den internationale Metsokoncern med hovedsæde i Finland.

Metso Waste Recycling producerer tungt ”shredding equipment” – udstyr til at knuse og findele affaldsmaterialer til genbrug – og er en af verdens førende leverandører af mobile og stationære anlæg til kunder i hele verden til håndtering af alle typer affald. Udvikling, salg, service og supply chain er primært lokaliseret i Horsens og beskæftiger ca 100 mennesker.

Virksomhedens historie er lang og hæderkronet. Møller & Jochumsens Maskinfabrik blev grundlagt i 1857, og blev senere til MJ Industries, som i 2009 blev overtaget af Metso. Det er derfor en virksomhed, som emmer af historie og traditioner, samtidig med at den hastigt har udviklet sig til at være en internationalt anerkendt leverandør.

Læs stillingsopslag: Udviklingsingeniør
Avdelingsleder og flere prosjektledere – Projektledelse – Bygherre

Avdelingsleder:
Oppgaven til Avdelingsleder blir å bygge opp den nye avdelingen, samt ha personal og prosjektansvar. I tillegg vil vedkommende også selge inn og gjennomføre egne prosjekter. Vedkommende bør ha minimum 10 års erfaring som prosjektleder innen infrastruktur, erfaring med salg og gjerne personalledelse. Stillingen rapporterer til Administrerende direktør og blir en naturlig del av ledergruppen.

Prosjektledere:
Det søkes nå etter erfarne, offensive, dyktige og kvalitetsbevisste Prosjektledere, som med høy kvalitet skal ha ansvaret for gjennomføringen av bygge og utviklingsprosjekter, primært i Østlandsområdet.

Læs stillingsopslag: Avdelingsleder & flere prosjektledere
TEKNOLOGISK NYSGERRIG IT-KONSULENT

Deler du en stærk vision om at bidrage til en bæredygtig verden …..

ARTOGIS a/s er en uformel og entreprenant it-virksomhed, der har til huse i et unikt firma-domicil; en historisk proprietærgård i landsbyen Eltang lidt uden for Kolding.
Med afsæt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling sætter vores vision ”Global open source innovatør til gavn for verdens vand og klima” retning og rammer for vores arbejde med at bidrage til den grønne omstilling og en mere bæredygtig verden.

Læs stillingsopslag: Teknisk IT-konsulent
Back to Top