Ring til os: (45) 2063 5071 - Mail: bf@insightments.dk

Aktuelle stillinger

Kunder & kandidater

Aktuelle stillinger

CFO TIL SCANEL I FREDERIKSHAVN

Som CFO ved Scanel bliver du en del af et stærkt økonomiteam på 5 kolleger som har ansvaret for bogholderi, udarbejdelse af periode- og årsregnskaber, momsregnskab og ansvarlig for deres samlede økonomistyrring og rapportering til direktionen.

Du er regnskabs-/økonomichef i dag, og du har været det igennem en længere årrække. Hvis du kommer fra revisions-, rådgivningsbranchen har du sandsynligvis et godt kendskab til projektorienterede produktionsvirksomheder.

Læs stillingsopslag: CFO
PROJEKT EL- FAGANSVARLIG

Grundfos BioBooster A/S har gennem de seneste år forfinet og videreudviklet komplette banebrydende løsninger til vandrensning og vandgenbrug. Gennem en dedikeret indsats har Grundfos BioBooster A/S, etableret markante referencer i Danmark, Norden og andre europæiske lande og fortsætter med realisere en målrettet og ambitiøs vækststrategi.

Stillingen som Projekt El-fagansvarlig, er en central position i en meget dynamisk og professionel projektafdeling. Stillingen rummer det overordnede ansvar for power- og elprojektering, design, arbejdsmetoder og tilsyn samt medvirken under idriftsættelse og ledelse på byggepladser mv.

Læs stillingsopslag: Projekt El- fagansvarlig
2 SALGSINGENIØRER MED FOKUS PÅ NYE PROJEKTER

1 salgsingeniør til hovedkontoret i Randers & 1 salgsingeniør med udgangspunkt fra hjemmekontor omkring Køge/Stor-København.

Leca Danmark A/S styrker deres salgsfokus inden for Housing (byg), Infrastruktur (veje, geoteknik) og ikke mindst inden for Water Management (vand- & luftrensning) som er et vigtigt indsatsområde for Lecas fremtidig succes, og udbredelse af de miljøvenlige anvendelsesmuligheder af den brede produktpallette.

Læs stillingsopslag: Salgsingeniører
STRATEGISK INDKØBSCHEF

– Ansvar for de europæiske sites, med udgangspunkt fra Nordjylland.

Har du erfaring fra en international produktionsvirksomhed, og brænder du for at udvikle indkøbsstrategierne og eksekvere på dem? Ledelse af kategoriaktiviteter med leverandører, herunder forhandling og afslutning af strategiske leverandøraftaler på divisionsniveau – Strategisk Sourcing.

Fagligt er du en stærk og erfaren indkøber med stor erfaring i global strategisk sourcing og optimering af supply chain på tværs af de europæiske produktionsfaciliteter. Du er en udpræget teamspiller, som nyder at arbejde i et internationalt miljø i en projektorienteret virksomhed.

Læs stillingsopslag: Indkøbschef
EUROPÆISK SALGSCHEF TIL OPBYGNING AF FORHANDLERNET

Er du ambitiøs, salgsfokuseret og meget resultatorienteret, så er her en spændende chance for at stå i spidsen for en vækstvirksomhed! Brænder du for at skabe en kæmpe succes gennem etablering af et stærkt forhandlernetværk i Europa? Så er her
en helt unik mulighed!

Som Europæisk salgschef ved Intelligent Marking bliver du ansvarlig for alle taktiske og operationelle salgsaktiviteter i Europa, herunder udarbejdelsen af salgsmål og udviklingen af forhandlernet i et spændende marked med et fantastisk produkt.
Intelligent Marking er virksomheden bag verdens første autonome robot til opstregning af diverse sportsanlæg, og lige pt. vækster de markant på det amerikanske marked.

Læs stillingsopslag: Salgschef
PRODUKTIONSCHEF – BYGGEBRANCHEN

Til vor kunde søges en erfaren produktionschef til at varetage den overordnede ledelse af byggeprojekter i Sydjylland og på Fyn.

VIRKSOMHEDEN
Virksomheden er totalentreprenør indenfor leverancer af enfamiliehuse til privatmarkedet. Du får ansvaret for den samlede produktion i regionen og dit team består af 12-15 medarbejdere, som du har det fulde personalemæssige ansvar for. Du har sandsynligvis en byggeteknisk baggrund med en uddannelse som eksempelvis konstruktør, ingeniør eller lignende. Du skal have stor fokus på kundetilfredshed, samt have en empatisk og motiverende tilgang til ledelse af dine medarbejdere.

Du har erfaring med ledelse fra en lignende stilling indenfor byggeri eller alternativt i en leverandør-, rådgiver- eller servicevirksomhed med tilknytning til byggeri.

Læs stillingsopslag: Produktionschef
PROFESSIONEL HEADHUNTER

Vil du være med til, som headhunter og potential medejer, at videreudvikle Insightments?

Insightments er en nordisk headhunter virksomhed, som baserer sig på langvarige kunderelationer, kvalitet og en dyb indsigt i vore kunders forretning. Vi bistår med Executive Search, assessment af nøglepersoner og teams, samt en tæt sparring med virksomhedernes beslutningstagere og relevante kandidater. Vi oplever, at vore internationale kunder efterspørger vores tilstedeværelse i de nordeuropæiske lande, og vi har derfor en klar strategi for at vækste internationalt.

Læs stillingsopslag: Professionel Headhunter
VÆRKFØRER
For en innovativ og vækstorienteret metalvirksomhed i trekantområdet, søges en erfaren kvalitetschef, som med en stærk produktionsbaggrund kan bistå med at optimere produktionsfaciliteter, tage ansvaret for den daglige kvalitetskontrol, samt løbende udvikle processer og kvalitetsstyring.

Stillingen som værkfører/supervisor indebærer daglig planlægning og ledelse af opgaver indenfor CNC drejning og fræsning.

Læs stillingsopslag: Værkfører
UDVIKLINGSINGENIØR – MEKANISK KONSTRUKTION

For vor kunde Metso Waste Recycling, søges en udviklingsingeniør, som med en naturlig teknisk nysgerrighed brænder for innovativ mekanisk konstruktion. Metso kombinerer lokale traditioner med den internationale koncerns ambition om at bidrage aktivt til bæredygtighed på globalt niveau.

Metso Waste Recycling i Horsens er en del af den internationale Metsokoncern med hovedsæde i Finland.

Metso Waste Recycling producerer tungt ”shredding equipment” – udstyr til at knuse og findele affaldsmaterialer til genbrug – og er en af verdens førende leverandører af mobile og stationære anlæg til kunder i hele verden til håndtering af alle typer affald. Udvikling, salg, service og supply chain er primært lokaliseret i Horsens og beskæftiger ca 100 mennesker.

Virksomhedens historie er lang og hæderkronet. Møller & Jochumsens Maskinfabrik blev grundlagt i 1857, og blev senere til MJ Industries, som i 2009 blev overtaget af Metso. Det er derfor en virksomhed, som emmer af historie og traditioner, samtidig med at den hastigt har udviklet sig til at være en internationalt anerkendt leverandør.

Læs stillingsopslag: Udviklingsingeniør
Avdelingsleder og flere prosjektledere – Projektledelse – Bygherre

Avdelingsleder:
Oppgaven til Avdelingsleder blir å bygge opp den nye avdelingen, samt ha personal og prosjektansvar. I tillegg vil vedkommende også selge inn og gjennomføre egne prosjekter. Vedkommende bør ha minimum 10 års erfaring som prosjektleder innen infrastruktur, erfaring med salg og gjerne personalledelse. Stillingen rapporterer til Administrerende direktør og blir en naturlig del av ledergruppen.

Prosjektledere:
Det søkes nå etter erfarne, offensive, dyktige og kvalitetsbevisste Prosjektledere, som med høy kvalitet skal ha ansvaret for gjennomføringen av bygge og utviklingsprosjekter, primært i Østlandsområdet.

Læs stillingsopslag: Avdelingsleder & flere prosjektledere
TEKNOLOGISK NYSGERRIG IT-KONSULENT

Deler du en stærk vision om at bidrage til en bæredygtig verden …..

ARTOGIS a/s er en uformel og entreprenant it-virksomhed, der har til huse i et unikt firma-domicil; en historisk proprietærgård i landsbyen Eltang lidt uden for Kolding.
Med afsæt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling sætter vores vision ”Global open source innovatør til gavn for verdens vand og klima” retning og rammer for vores arbejde med at bidrage til den grønne omstilling og en mere bæredygtig verden.

Læs stillingsopslag: Teknisk IT-konsulent
Back to Top