Director of sales Europe

Director of sales Europe

For vor kunde Versalift International A/S, søges en Director of sales Europe til det Europæiske marked, som sammen med salgsorganisationen kan videreudvikle den igangværende positive vækst.

Versalift International A/S i Farsø oplever en positiv udvikling i det europæiske marked for vognmonterede hydrauliske lifte, og søger nu en stærk kommerciel international salgsdirektør som skal varetage den samlede salgsstrategi, sammen med en dedikeret salgsorganisation rundt i Europa. Som ny Director of sales Europe skal du i fælleskab med virksomhedens CEO videreudvikle den positive salgsstrategi og identificere nye strategiske mål indenfor salg og markedsføring og eksekvering heraf.

Dit ansvar bliver at sikre, at der sættes den rigtige retning indenfor salg og markedsføring. Som en del af ledergruppen vil du samtidig få rig mulighed for at tage del i øvrige forretningsmæssige mål og tiltag. I lederrollen udvikler og motiverer du salgsorganisationen, så I sammen skaber succes. En del af denne udvikling vil være konstant fokus på standardisering af tilbudsprocesser, prisstrukturer og produktløsninger.

Læs stillingsopslag: Salgsdirektør