PROJEKT CHEF

Johnson Controls er en førende global diversificeret teknologi- og multiindustriel virksomhed, som betjener en lang række kunder i mere end 150 lande. Vores engagement i bæredygtighed går helt tilbage til vores rødder i 1885 med opfindelsen af den første elektroniske rumtermostat. Vi hjælper vores kunder med at vinde og skaber større værdi for alle vores interessenter med strategisk fokus på vores bygninger og platforme for energivækst.

Stillingen som Projekt Chef er særdeles central i Contracting organisationen. Projektchefen indgår i den daglige ledelse/ledergruppen i Contracting organisationen, her koordineres projekter og ressourcer mellem alle aktører og interessenter.
Projektchefrollen er kommercielt og teknisk orienteret og balancerer høj kvalitet, stor kundetilfredshed og EHS op mod de finansielle målsætninger der er for projektet og afdelingen.

Projektafdelingen har ekstrem høj faglighed og stor anciennitet og består pt. af 11 personer, lettere geografisk fordelt, med mange års projektgennemførelses erfaring. Afdelingen undergår en løbende udvikling og kompetencedeling mellem erfarne og yngre projektfolk og er under stadig vækst.

Læs stillingsopslag: Projekt Chef