Ring til os: (45) 2063 5071 - Mail: bf@insightments.dk

Nyheder

Vækst i Norden

Insightments Norge – Ny rådgiver og ProRecruiter

Vi ønsker Bernt Kristian Berntsen velkommen som Rådgiver og ProRecruiter.
Bernt har en Master of Management (NTNU, 2015), specialisering i innovation og forandringsledelse.

Han har tunge lederpositioner fra forsvaret samt efteruddannelse i strategi/industriel markedsføring fra NTNU og Logistic Management fra NBI.

Bernt har erfaring som instruktør og leder i Forsvaret, som HR direktør, leder af forretningsenheder…, som forretningsudvikler, bestyrelsesmedlem og som konsulent.

Bernt har haft ansvar for tunge omstillings processer og har håndteret vigtige opgaver relateret til at håndtere og udvikle ansatte i virksomheder.

Han beskæftiger sig med ændringer og forretnings-organisationsudvikling og med udvikling af ledergrupper. Bernt har et speciel fokus for ansatte som er nye i lederrollen. Som konsulent er han involverende, stærkt kunde- og procesorienteret, grundig og markant i relevante sammenhænge, planlægning og eksekvering.

Velkommen.

Bliv en del af vores netværk

Ud over at kunne følge vore nyheder, jobopslag m.v. på vores Facebook side, vil du med denne registrering komme tættere på Insightments ProRecruitere.

Du er velkommen til at kontakte os til enhver tid, hvis du ønsker en sparring omkring din karriere eller måske har gode kandidatforslag til de stillinger vi slår op.

Tilmeld dig, styrk din karriere!

Back to Top