Ring til os: (45) 2063 5071 - Mail: bf@insightments.dk

Aktuelle stillinger

Kunder & kandidater

Hvad mener vores kunder:

8 af 8 Samlet vurdering af processen

Din samlede vurdering af rekrutterings processen?

Meget tilfreds

41.67%

Bedre end forventet

33.33%

Tilfreds

25%

Nogenlunde tilfreds

0%

Ikke tilfreds

0%

Hvad mener vores kandidater:

8 af 8 Samlet vurdering af processen

Din samlede vurdering af rekrutterings processen?

Meget tilfreds

56.82%

Bedre end forventet

31.82%

Tilfreds

11.36%

Nogenlunde tilfreds

0%

Ikke tilfreds

0%

Aktuelle stillinger

KAM – Teknologi & Industri
Pronor IndustriTeknik as er en af Danmarks største og tungest faglige virksomhed indenfor elektromekanisk service. Virksomhedens rødder og kompetencer går mange år tilbage og derfor findes der et unikt fagligt
miljø, som gør Pronor i stand til at løse tunge og komplekse opgaver indenfor forretningsområderne:
Reparation & Service, Automation & Tavler og Reservedele og Tekniske artikler.

Læs stillingsopslag: KAM – Teknologi & Industri
KVALITETSCHEF – Quality & HSE Manager
For vor kunde Metso Waste Recycling, søges en kvalitetschef, som kan løfte processer og operationel kvalitet i en hel supply chain – fra leverandør til installation på en udenlandsk site.
Virksomhedens historie er lang og hæderkronet. Møller & Jochumsens Maskinfabrik blev grundlagt i 1857, og blev senere til MJ Industries, som i 2009 blev overtaget af Metso. Det er derfor en virksomhed, som emmer af historie og traditioner, samtidig med at den hastigt har udviklet sig til at være en internationalt anerkendt leverandør.

Læs stillingsopslag: Kvalitetschef
ACCOUNT MANAGER
SOFTWARE SOLUTION PROVIDER
For our client Zetes, we are looking for an ambitious Account Manager to maintain and develop current as well as new customers. Zetes develop and deliver end-to-end traceability and mobility solutions to support complex supply chain processes.
Zetes is a leading international provider of software- and mobility solutions to the supply chain, transport and logistics business. The solutions optimize the control of the physical flow of goods from production to consumer, via secure identification and traceability on all locations, efficient handling of stocks, as well as user-friendly management via cloud based applications and mobile units.

Læs stillingsopslag: Account Manager
SENIOR PROJECT ENGINEER – MECHANICAL
Grundfos BioBooster A/S har gennem de seneste år forfinet og videreudviklet komplette banebrydende løsninger til vandrensning og vandgenbrug. Gennem en dedikeret indsats har Grundfos BioBooster A/S, etableret markante referencer i Danmark, Norden og andre europæiske lande og står nu for at realisere en målrettet og ambitiøs vækststrategi.

Læs stillingsopslag: Senior Project Engineer
PROJEKTCHEF, BOLIGPROJEKTER SJÆLLAND
Vor kunde Gråkjær A/S oplever fortsat stor vækst på markedet for store boligprojekter i totalentrepriser, specielt på Sjælland.
Derfor søges nu en erfaren projektchef, som med overblik og kvalitet kan medvirke til at realisere den voksende pipeline.

Læs stillingsopslag: Projektchef
SALGSKONSULENTER TIL BÅDE ØST- OG VESTDANMARK
Tormax søger to proaktive og engagerede salgskonsulenter, som kan varetage salget af automatiske dørsystemer hhv. i Jylland/Fyn og på Sydsjælland.
TORMAX er en division af Landert Group, en uafhængig familiejet virksomhed karakteriseret af innovation, kvalitet og ægte entreprenørskab. Landert Group blev grundlagt i 1924 med hovedkvarter i Bülach nær Zürich og beskæftiger nu mere end 750 personer på tværs af dets to divisioner TORMAX (automatiske dørsystemer) og SERVAX (kundetilpassede elmotorer).

Læs stillingsopslag: Salgskonsulenter
PROJEKTLEDER/PROJEKTCHEF STALDBYGGERI
For vor kunde Gråkjær A/S søges en ambitiøs projektleder, som med base på hovedkontoret i Holstebro kan gennemføre staldbyggerier i totalentreprise. Der vil være fokus på byggerier i Norge. Din baggrund er ikke så afgørende – der vil være mentorstøtte til rådighed.

Læs stillingsopslag: Projektleder/Projektchef
PROJEKTKONSULENT – SALG AF LANDBRUGSBYGGERI
For vor kunde Gråkjær A/S søges en salgsminded og resultatorienteret projektkonsulent, som med et solidt kendskab til landbrug og dyrehold kan rådgive om og sælge landbrugsbyggeri i totalentreprise.

Læs stillingsopslag: Projektkonsulent
TEKNISKE IT-KONSULENTER, INGENIØR-BAGGRUND ELLER LIGN.
For ARTOGIS a/s søger vi teknisk mindede IT-konsulenter, der kan implementere komplekse løsninger, varetage avancerede datahåndteringsopgaver og yde kompetent rådgivning.

Læs stillingsopslag: Teknisk IT-konsulenter
Back to Top